Futbol
- Juneda

Tres futbolistes de l'Escola de Futbol Intercomarcal participen al torneig Memorial Francesc Vila amb la selecció lleidatana

Dos dels infants competien amb l'equip de categoria benjamí, mentre que una tercera va disputar la competició amb la selecció femenina.

Els dos benjamins de l'Escola de Futbol Intercomarcal amb la selecció (Foto: E.F.Intercomarcal)

Tres futbolistes de l'Escola de Futbol Intercomarcal van participar el cap de setmana del 28 i 29 de maig al torneig Memorial Francesc Vila, que organitzava la Federació de Futbol d’Andorra, amb la selecció lleidatana. La cita, referent del futbol formatiu andorrà, no s’havia pogut celebrar des del 2019 a causa de la pandèmia.

Dels tres seleccionats, dos infants competien amb l’equip de categoria benjamí, que en la lligueta classificatòria es van haver d’enfrontar al campió final, l’Espanyol. En el resultat final van ser sisens dels dotze equips que conformaven la seva competició.

Una tercera jugadora de l’Intercomarcal va formar part de la selecció femenina, que va ser finalment 7a del torneig. L’Slavia de Praga es va endur el trofeu.