Patinatge
- Redacció / Torregrossa

El Torregrossí David Corbella millora la puntuació al Campionat d'Espanya

Va aconseguir 87,59 punts, una xifra superior a l'obtinguda l'any passat en la seva primera participació. Tot i això va quedar 16è, una posició més baixa que l'any passat, i lluny dels professionals.

Corbella amb la família, Puy i Alsinet (CEP Torregrossa)

El patinador de Torregrossa David Corbella va participar el dijous 13 de juliol en el seu segon Campionat d’Espanya en categoria sènior. Corbella va assolir una marca dos punts més alta que l’any passat, de 87,69 punts respecte els 85,60 del 2022, però no va poder millorar la posició a la classificació final. Va ser 16è, un lloc més avall que l’any passat. 

Corbella va estar acompanyat a Figueres, on tenia lloc la competició, per la família, l’entrenadora del CEP Torregrossa Anna Júlia Puy i el del CPA Cerdanyola del Vallès Alfred Alsinet. El jove esportista entrena a cavall entre els dos clubs ja que estudia Física a la Universitat Autònoma de Barcelona. 

Pocs dies després del Campionat d’Espanya, el dissabte 15 de juliol va tenir lloc el Campionat de Catalunya de Xous Promoció. En la categoria Xous Petits, el CEP Torregrossa va quedar 12è amb el disc “Gravat en pedra”, mentre que en Xous Júnior, el CPA Juneda va ser 13è amb “Dríades”.