‘Aire lliure’, un nou programa de TV3 amb Núria Picas, grava a les Garrigues

El programa dedica cada capítol a una zona de Catalunya. La corredora de muntanya es fa acompanyar d’amfitrions fent esport, que en aquest cas han estat Francesc Florensa i Miquel Andreu, de SomGarrigues.

La corredora de muntanya Núria Picas protagonitza un nou programa de TV3, anomenat "Aire lliure", i un dels capítols s'ha fet, en part, a les Garrigues. El programa, gravat amb tecnologia 4K i una gran qualitat d'imatge, constarà de 13 capítols i cada un es dedica a una zona de Catalunya, de la que se'n destaquen el paisatge i els principals actius turístics. En el cas de les Garrigues, estaran incloses en un capítol més genèric sobre la plana de Lleida, però es preveu que hi surtin els Vilars d'Arbeca, el passeig del Terrall de les Borges, la banqueta de Juneda, la Roca dels Moros del Cogul i el Centre de la Cultura de l'Oli de la Granadella, així com algun aspecte del Soleràs i la carretera de Bovera.

A cada capítol, Picas està acompanyada per algunes persones de la zona, que comparteixen amb ella converses sobre el territori en qüestió mentre practiquen algun esport. En aquest cas, els amfitrions han estat Francesc Florensa i Miquel Andreu, membres de SomGarrigues, que ahir dimarts van estar gravant amb l'equip tot fent bicicleta. Igualment, a cada capítol es convida un personatge del món cultural, que és probable que en aquest sigui el músic Manu Guix.

De moment no hi ha data confirmada d'estrena d'"Aire lliure", però es preveu que sigui d'aquí un parell de mesos, aproximadament, en horari de prime time.