Resum positiu dels equips federats de l’Escola Comarcal de Futbol Les Garrigues

Segona volta. El futbol base de l’Escola continua creixent i treballant amb moltes ganes. La feina feta als entrenaments es veu reflectida al camp i en els resultats dels dotze equips federats d’aquest 2018.

En els entrenaments de l’Escola no hi falta el treball en equip, l’esforç i la constància. FOTO: Xavi Minguella

L'Escola Comarcal de Futbol Les Garrigues té actualment 185 jugadors. Tots ells competeixen en categories diferents en funció de l'edat però amb un objectiu comú: l'aprenentatge.
Aquesta temporada, l'Escola Comarcal disposa de dotze equips federats en categories juvenil, cadet, infantil, aleví, benjamí 7 i prebenjamí. D'altra banda, l'Escola també té un equip amb nens més petits que participen en trobades anuals.

Categories
En aquests dotze equips federats, hi ha dos equips que juguen en la categoria juvenil, a primera i segona divisió. En la categoria de cadets, l'Escola també disposa de dos equips jugant a primera i a segona divisió.
Un dels conjunts de l'Escola Comarcal de Futbol Garrigues que destaca és l'infantil, que està fent molt bon paper en la seua lliga. En la jornada 21, l'equip garriguenc s'ha col·locat a la 4a posició de la taula amb 39 punts; de 19 partits realitzats, l'infantil n'ha guanyat 12, n'ha perdut 4 i n'ha empatat 3. En les convocatòries dels partits que disputa l'equip infantil de l'Escola Comarcal de Futbol Les Garrigues, també s'hi inclouen jugadors alevins per tal de fer-los jugar en partits de Futbol 11 i desenvolupar al camp el que s'aprèn en els entrenaments.
Els altres dos equips que ocupen la cinquena posició de les seues respectives taules són els equips alevins de segona divisió. L'aleví A de l'Escola ha guanyat 10 partits, n'ha empatat 5 i n'ha perdut 6. En l'últim partit, els alevins van ser derrotats per 6 a 4 per l’Escola F. Cervera i en les dues properes jornades s'enfrontaran al Mig Segrià i al Mollerussa. També en la segona divisió hi trobem l'aleví B de l'Escola que, en la vint-i-unena jornada de la lliga, té 31 punts. Tot i perdre l'últim partit, l'equip havia guanyat les quatre jornades anteriors. Pel que fa a la categoria benjamí 7, l'Escola Comarcal té tres equips que juguen en la mateixa divisió i categoria, però en grups diferents. En el grup 9, hi ha el benjamí 7 A, el benjamí 7 B es troba en el grup 10 i en el grup 14 hi ha l'últim equip benjamí 7 de l'Escola. I els dos últims equips federats de l'escola són els de la categoria prebenjamí 7 A i B. En la dinovena jornada de la lliga, el prebenjamí 7 A de l'Escola Comarcal ocupa la segona posició de la taula, amb 48 punts, 1 menys que el primer classificat, el Pla d'Urgell. Pel que fa a l'altre equip prebenjamí, és vuitè en el seu grup, amb 11 punts. Cal dir que aquest equip prebenjamí és el primer any que juga en aquesta categoria i s'hi està adaptant bé.