L’Escola Comarcal Les Garrigues obre les portes a nous jugadors i jugadores

L’Escola aplega jugadors de les Garrigues, l’Urgell, el Pla d’Urgell i la Conca de Barberà i, segons les edats dels nens i nenes, es competeix en diferents categories i lligues provincials.

Una de les propostes futbolístiques de l’Escola és l’entrenament específic de porters. FOTO: Xavi Minguella

Pensant ja en la temporada que ve, l'Escola Comarcal Les Garrigues es presenta com una opció futbolística per a jugadors de la comarca i voltants.
L'Escola, que aposta fermament per la formació dels jugadors i jugadores, dona l'oportunitat de conèixer les instal·lacions, l'staff tècnic, el coordinador de l'Escola, així com també convida a participar en les sessions d'entrenament i tecnificació per tal de valorar l'Escola i el seu entorn i formar-se com a nous jugadors.

Serveis que ofereix
L'Escola destaca per l'àmplia oferta de serveis que ofereix. Alguns d'aquests són el servei de tecnificació, segons nivell i aptituds del jugador, el servei de fisioterapeuta i recuperació física, així com també l'entrenament específic de porters, que duen a terme entrenadors qualificats i amb una gran experiència.
Per tal d'oferir una formació adequada al nivell de cada jugador, l'Escola també entrega un informe tècnic i específic amb l'evolució, el rendiment i l'actitud del jugador durant la temporada. L'Escola, que també obsequia els nous jugadors amb dues samarretes d'entrenament, treballa amb la clara intenció de la millora contínua en les activitats relacionades amb el futbol. És per això que proposa diferents campus que es duen a terme a les instal·lacions del club per Nadal, Setmana Santa o a l'estiu.

Objectius socials i esportius
Els pilars fonamentals de l'Escola són els seus valors: aprendre l'esport del futbol, desenvolupar una tasca correcta d'ensenyament i aprenentatge a través de tots els aspectes relacionats amb aquest esport i fomentar la pràctica del futbol com a activitat saludable.
Un altre dels paradigmes que vol trencar l'Escola la propera temporada és que no només hi hagi equips masculins.
Els coordinadors treballen per formar equips femenins des de la base i aquest és un dels objectius de la propera temporada. Els equips femenins que havia tingut l'Escola van tenir una brillant trajectòria i és per això que s'obre les portes a jugadores nascudes entre els anys 2005 i 2008 per tal de crear un nou equip de futbol 7.

Inscripcions
Totes les persones que estiguin interessades a conèixer l'Escola i formar-ne part, poden enviar un correu a les oficines del club (coordinador@eflesgarrigues.com) i se'ls informarà, depenent de la categoria del jugador o jugadora, del dia que poden assistir a la jornada de presentació del seu futur equip.