Futbol sala

Cinc garriguencs aconsegueixen l'ascens a la segona divisió B amb el Futsal Lo Caragol de Lleida

L'equip lleidatà va derrotar dissabte al Sant Julià (5-3) per certificar l'ascens a la categoria de bronze estatal

Foto: Futsal Rest.Lo Caragol

El pavelló dels Magraners de la ciutat de Lleida va vibrar dissabte passat amb la victòria i l'ascens de l'equip de futbol sala Futsal Rest. Lo Caragol de la tercera divisió a la segona divisió B, la tercera categoria en importància del conjunt de l'estat espanyol. Després de derrotar al equip andorrà de Sant Julia de Lòria per (5-3) els lil·les també van certificar el títol de campions de lliga en la penúltima jornada del campionat. 

La plantilla, formada en la seva majoria per jugadors de la província, compta amb una destacada representació garriguenca, fins a cinc jugadors de Lo Caragol son oriünds o tenen vincles ferms amb la comarca. Marc Llauradó "Nando" , Albert Martí "Silvio", Sergi Gil i Josep Maria Farran, de La Granadella i Marc Farré "Ramiro" de Bovera han contribuït al gran èxit de la temporada. Tal i com destaca Marc Llauradó, "la clau de la temporada ha estat fer de la nostra pista un fortí, tothom que ha vingut aquí ha perdut" i afegeix "La companyonia i l'amistat que uneix a la plantilla encara fa més especial haver aconseguit la lliga i l'ascens, més que un equip som una familia".

El canvi de categoria suposarà pels de Magraners un canvi de pavelló, ja que la federació obliga als equips a disputar els partits sobre una superfície de parquet.  Així, la temporada vinent el Futsal Rest. Lo Caragol serà l'únic representant lleidatà a la categoria després que el FS Linyola ja fa unes jornades que ha certificat el descens a la tercera divisió.