Hoquei patins
- Juneda

El CH Juneda cau en la tanda de directes contra el Barça B i es queda a les portes de l'ascens

Els junedencs empaten (1-1) a la seva pista en el segon partit de la sèrie contra un Barça B amb més encert en els llançaments finals de falta directa (0-3) i diuen adéu al somni de l'ascens a Primera Divisió Nacional.

Foto: Arxiu

El CH Juneda, en el partit del darrer dissabte disputat a la seva pista, no va poder superar al Barça B (1-1) en el segon partit del playoff d'ascens a Primera divisió Estatal i va caure en la tanda final de faltes directes (0-3) per tal de veure com el títol de campions de lliga i l'ascens de categoria viatjaven fins a la ciutat comtal.

Els garriguencs, que van caure el darrer 27 de maig de forma contundent (6-1) en el primer partit disputat a la pista del Barça B, havien de guanyar si o si per tal de forçar el tercer partit de la sèrie i mantenir viva la flama de l'ascens però el Barça va saltar a la pista amb les idees ben clares: control de la pilota i arriscar poc per no concedir ocasions als rojos, de fet, l'estratègia els hi va funcionar i al minut 16 de joc, Marc González posava per davant als blaugranes. El Juneda no es va rendir i a l'inici del segon període va empatar el partit, mitjançant un llançament de Rubén Fernández. D'aquí fins al final els porters van erigir-se com a protagonistes duent el partit a la pròrroga, on tampoc hi va haver gols. Així doncs, el desenllaç s'havia de decidir a la tanda de faltes directes, on els visitants van mostrar-se implacables anotant els tres llançaments mentre que el Juneda no en va convertir cap. Victòria, títol de lliga i ascens per un Barça B que durant la temporada regular va perde els dos partits disputats contra el conjunt de Les Garrigues.

Lluís Rodero, director esportiu i jugador de la plantilla, va felicitar als jugadors blaugranes només acabar el matx tot i que reconeix que el resultat del primer partit va condicionar força el desenvolupament del segon "El Barça podia jugar més tranquil, ja que sabia que si perdia a Juneda encara li quedava un tercer partit a la seva pista, on és molt difícil guanyar; a nosaltres només ens valia la victòria i havíem d'arriscar més" el jugador, que no va participar en els partits del playoff en trobar-se lesionat ha reconegut que després del partit la plantilla estava tocada emocionalment "Ens sap greu haver perdut sobretot per la gent que ha omplert el pavelló una infinitat de vegades aquesta temporada, per la nostra afició, que és espectacular" tot i que, en termes generals, valora la temporada molt positivament "és una molt bona temporada tenint en compte les circumstàncies com les lesions i els pocs dies que la totalitat de la plantilla hem pogut entrenar junts". Ja pensant en la temporada vinent, Rodero avisa que no serà fàcil repetir la trajectòria d'enguany "Aconseguir els mateixos resultats que aquesta temporada i superar-los serà molt difícil, però treballarem fort per fer-ho possible"