- Aspa

El campionat de Catalunya de contrarellotge individual passa aquest dissabte per Aspa

El circuit, que es fa en solitari, surt de Puigverd i passa per Artesa. El cap de setmana anterior, les Garrigues ja van ser escenari de la Volta Ciclista a Lleida.

(foto: CC Segrià)

Aquest dissabte, les bicicletes tornaran a ser les protagonistes de les carreteres garriguenques, en aquest cas de la via que condueix a les portes d'Aspa. Després d'acollir fa dues setmanes la Volta a Lleida, el món del ciclisme català torna a citar-se als camins de les nostres contrades. La prova, organitzada per la Federació Catalana de Ciclisme amb la col·laboració dels ajuntaments d'Aspa, Artesa i Puigverd, és una contrarellotge individual en solitari que transcorrerà per un exigent circuit de 22,18 quilòmetres. Es donarà el tret de sortida a les 9 h a la plaça major de Puigverd, avançarà direcció Artesa fins arribar a Aspa, on els ciclistes hauran de desfer el tomb un altre cop fins a Puigverd.

Carreteres afectades
Durant la jornada de dissabte al matí hi haurà afectacions a certes vies de la comarca; la carretera LV7021, que uneix els pobles d'Artesa de Lleida i Aspa, estarà tallada des de les nou del matí fins a la una del migdia, durant el mateix lapse de temps la L702 entre Lleida i Castelldans, des del quilòmetre 8,37 fins al 10,8, romandrà tancada als vehicles en general.