Tennis taula
- Les Borges Blanques

Nou jugadors del CTT Borges participen als campionats d'Espanya

Marc Duran, Oriol Monzó i Fan Chuang Wei intentaran revalidar el títol de campions de la copa del rei aconseguit l'any passat a Almeria

Foto: Arxiu

El CTT Borges ja ha desembarcat a Antequera per tal de participar amb nou jugadors en la disputa dels campionats d'Espanya de Tenis taula. El torneig es desenvoluparà des d'avui fins a l'1 de juliol, quan finalitzaran les proves infantils. Els borgencs tenen al seu davant el repte de revalidar el títol de campions de la Copa del Rei aconseguit l'any passat a Almeria, i que juntament amb la bona actuació a la lliga regular els hi ha valgut el reconeixement de millor equip espanyol de l'any 2017, a Antequera els responsables del club borgenc recolliran el guardó que així ho acredita.

Pel que fa a la plantilla desplaçada fins a la província de Màlaga, la formen un total de nou jugadors. Avui comença la competició absoluta en la qual participaran Marc Duran i Oriol Monzó; els dos jugadors del DKV Borges tenen l'objectiu d'aconseguir els títols d'individual i dobles. El dissabte 23 i el diumenge 24 tindrà lloc la disputa de la copa del Rei on la tripleta Duran, Monzó i Fan Chuang Wei intentaran revalidar el títol aconseguit la temporada passada.

Pel que fa a la resta de jugadors del club, els benjamins Cesc Carrera i Marc Amill competiran del 27 a l'1 de juliol i Cesc Carrera ho farà també en categoria alevina del 22 al 26 de juny. En la categoria on el club borgenc tindrà una representació més àmplia serà en la infantil amb un total de 4 jugadors: Joel Rubio, Pau Palau, Eric Torne i Quim Sanchez, que competiran del 27 a l'1 de juliol.

A Antequera també si desplaçaran dues borgenques més, que són la Vinyet i l'Edna Solans. La Vinyet Solans competirà en juvenil femení amb nom del CTT Balaguer i l'Edna en categoria infantil amb els CTT Ganxets de Reus.