BTT
- Els Omellons

Obren un ‘bike park’ d’enduro i descens en una antiga pedrera dels Omellons

La finca, de 14 hectàrees, és la primera d’aquest tipus a la província i inclourà circuits i diferents baixades segons grau de dificultat. Els impulsors tenen previst arrencar abans de l’11 de setembre.

L’adrenalina és un element característic del descens. FOTO: Palitroke Ranch

Amb el nom de Palitroke Ranch obrirà a principis de setembre el primer bike park de les Garrigues i província per a bicicleta enduro i de descens. És a un quilòmetre del poble dels Omellons, en una finca de 14 hectàrees on hi havia hagut una pedrera, una orografia que pel seu impulsor, el borgenc Peter Gil, és idònia. Aquests dies, ell, el seu fill Juvei i el rider granadellenc Cesc Piñol estan acabant de condicionar els circuits i les baixades, diferents segons el grau de dificultat, amb la idea d'obrir les portes a principis de setembre.

Socis i Activitats
El bike park, de caràcter privat, està pensat per acollir entrenaments dels socis que paguin una quota anual i oferir també rutes guiades pels voltants els caps de setmana, amb servei de lloguer de bicis elèctriques i paquets que combinin esport, gastronomia i patrimoni. Així mateix, Palitroke Ranch té la intenció d'organitzar activitats extraescolars entre setmana i, un cop rehabilitada una cabana que hi ha a la finca, fer estades d'estiu. De moment, riders experimentats ja han "validat" els circuits.