Motor
- L'Albi

L’Albi reuneix els millors pilots de dirt track i del motociclisme

La prova, referent en el circuit europeu, ja compta amb prop de cinquanta pilots inscrits. Es preveu que el circuit de l’Albi rebi fins a un miler d’aficionats.

L’adrenalina correrà com la pólvora al circuit de l’Albi. FOTO: Xavi Minguella

El proper dissabte 21 de juliol, el circuit de dirt track de l'Albi celebrarà la cinquena edició de la Copa Dirt Track Rodi & Michelin. Especialistes de dirt track d'arreu del món oferiran als assistents una competició d'alt nivell que començarà a les 21 hores amb els entrenaments, continuarà a les 22 hores amb les proves classificatòries i finalitzarà amb les finals que tindran lloc entre les 23.30 h i la mitjanit. La prova de l'Albi serà la tercera de la Copa Dirt Track Rodi Michelin després de les celebrades al circuit de Rufea (Lleida) i al recentment inaugurat Rocco's Ranch, ubicat al Circuit de Barcelona-Catalunya. La quarta prova es realitzarà el 30 de setembre a Agramunt i la darrera, el 4 de novembre a Alcarràs. Entre el públic hi seran presents alguns professionals de MotoGP. L'Albi s'ha convertit en un referent en aquest esport, "acull la competició de dirt track amb més nivell de tot Europa", assegura Jaume Gaya, secretari i pilot del Club de Motociclisme de l'Albi.

Empat a la categoria elit

Pel que fa a les classificacions, a l'elit s'ha produït un empat entre Ferran Cardús, Franc Serra, Ferran Sastre i Jaume Gaya H. A Open, qui mana és Andy Mañer seguit a 4 punts per Luis Perruaca. Alejandro Rodríguez és el líder de 140 cc, seguit a 12 punts per Ovidi Ramon. Finalment, Pol Sola lidera els alevins amb només 5 punts de marge sobre Marc Aguilar. Els primers classificats de la competició seran els que accedeixin a mesurar-se davant els millors pilots de la modalitat del món al Superprestigi Dirt Track de París.