Futbol sala
- Vinaixa

Reneix l'equip de futbol sala masculí de Vinaixa sis anys després

La plantilla, que competirà a la lliga de la FCFS, es va presentar ahir davant de l'afició juntament amb l'equip femení.

Imatge de les jugadores i els jugadors que aquest any defensaran l'escut del FS Vinaixa. Foto: Laia Cutillas

La temporada 2018-19 comptarà amb dos nous equips garriguencs en competició oficial. Si la setmana passada era el Club Futbol Sala Bellaguarda el qui es va presentar en un acte celebrat en una sala del ball abarrotada, ahir va ser el torn del FS Vinaixa, que enguany, després de sis anys fora de competició, tornarà a comptar amb un equip masculí federat. La festa de presentació, tant de l'equip masculí com del femení, es va dur a terme a la pista poliesportiva municipal entre una gran expectació. La jornada es va obrir a les set de la tarda amb un partit amistós de categoria infantil entre la canalla del poble. A continuació, es va procedir a presentar les dues plantilles que representaran a Vinaixa la propera temporada: la masculina i la femenina. Així el FS Vinaixa se suma al FS Juncosa i el FS Borges com els únics clubs garriguencs que compten amb equips federats de futbol sala d'ambdós sexes.

Junta directiva i plantilla
Aquest any també s'ha procedit a renovar la junta directiva del club, que es mantenia inalterable des de l'any 2010, i que s'ha volgut que tingués el mateix nombre de representants per part dels dos equips, tant del femení com del masculí. La nova junta la formaran: com a presidenta, Gemma Clota Palau, vicepresident, Joan Lluís Alcántara Cristóbal, secretari, Oriol Duch Alberich, tresorera, Laia Cutillas Alberich i com a vocals Eloi Fort Soberana, Roser Carré Carré i Xavier Ballesté Capdevila. Pel que fa a la plantilla del nou equip masculí, comptarà de forma majoritària amb jugadors del poble alguns dels quals ja havien competit en la darrera temporada on el FS Vinaixa va competir de forma oficial, la 2012-2013. Els components en la nova etapa seran els següents: Albert Gabarra, Víctor Solanes, Toni Cárdenas, Eduard Gabarra, Rubén Poch, Xavi Ballesté, Eloi Fort, Oriol Duch, Roger Guilà, Àlex Lorenzo, Joan Alcántara, David Gaya, Gerard Carré, Adri de Arriba i Iván Rodríguez. De moment encara no s'ha confirmat l'entrenador que ha de dirigir la plantilla. Es preveu que el finançament necessari per a sufragar el cost dels dos equips arribi per la via dels patrocinadors i de la quota que paguin els socis, a banda de l'ajuda que pugui rebre de l'Ajuntament. Cal destacar que aquest any s’arreglaran mínimament els vestidors per tal que els esportistes s’hi puguin dutxar, ja que l’any passat, quan només hi havia l’equip femení, les noies es van haver de dutxar durant tota la temporada als vestidors de les piscines.