Atletisme
- Almatret

Tossals d'Almatret, una trail garriguenca que va a tocar el riu Ebre

El diumenge 2 de setembre té lloc la 7a edició d'aquesta cursa i caminada popular, que recorre per l'espai d'interès natural dels tossals que voregen el riu. Puntua amb 123,1 punts per al circuit TRS de Lleida.

(foto: arxiu)

El Club Ciclista i Excursionista Almatret ja té preparada la 7a edició de la Tossals, la cursa i caminada popular que té lloc per aquest espai d’interès natural que voreja el riu Ebre. “L'experiència d'aquests últims sis anys ha servit per perfeccionar un circuit molt atractiu i de gran bellesa”, explica l’entitat. I és que la prova té la particularitat de començar a 465 m, a la plaça del poble i baixar fins pràcticament tocar l’aigua, a 11 m, per tornar a pujar per altres senders i camins fins arribar de nou al poble; un total de 1.035 m de desnivell al llarg de 22 km. Els participants trobaran quatre avituallaments en el camí de la trail, que puntua amb 123,1 punts per al circuit TRS de Lleida.

La marxa popular, no competitiva i no cronomertrada, arriba enguany a la tercera edició; té un recorregut més curt i senzill, de 15 km, que es pot fer caminant o corrent, i que coincideix en un 50% amb el de la trail. El 31 d’agost acaba el termini d’inscripcions per ambdues modalitats. Enguany, tant els participants de la cursa com els de la marxa podran recuperar forces amb un dinar popular gratuït. Els acompanyants que es vulguin quedar a dinar hauran de comprar el tiquet. Amb la inscripció, a més, es tindrà accés gratuït a les piscines d'Almatret i esmorzar.