BTT

Dani Molina, el 'biker' garriguenc més ben classificat a la Xallenge

Després d'haver participat a les quatre marxes d'enguany, el ciclista borgenc ha quedat 5è, millorant substancialment la 10a posició de l'any passat.

(foto: Gerard Rosinach/Transbessons)

Amb la cinquena posició, el ciclista Dani Molina, de les Borges Blanques, és el ciclista garriguenc que més amunt ha quedat a la classificació final de la Xallenge Garrigues, que agrupa totes les marxes de BTT que se celebren a la comarca –a excepció de la David Duaigües d’Almatret, oficialment Segrià–. Molina, de 38 anys, ha participat a totes quatre (Terrall-Garrigues, Terra d’Oliveres, Calç i Transbessons) i ha obtingut una puntuació global de 740 punts. El reglament només permet sumar les tres millors puntuacions, de manera que a Molina li han computat els 220 punts aconseguits a la Terra d’Oliveres, els 280 de la Marxa de la Calç i els 240 de la Transbessons, celebrada el passat diumenge. En canvi, no ha pogut sumar els 180 de la Terrall-Garrigues.

Dani Molina millora, així, la 10a posició obtinguda a la classificació general de l’any passat, quan ja va ser el primer garriguenc. Molina vesteix el maillot de l’equip Bici 3.0, de Tàrrega, que a falta de publicar les classificacions per equips, podria ser el guanyador, de nou, de l’apartat col·lectiu, frec a frec amb el Nou Espai Coluer del guanyador individual de la Xallenge, Aleix Saumell. El Club Ciclista Arbeca, amb la 16a posició, és el primer equip de la comarca a la taula.

En categoria femenina, la millor garriguenca ha estat Montserrat Gras, del CC Arbeca, que ha quedat en novena posició, tot i haver disputat només dues de les quatre marxes puntuables, les de la Calç i la Transbessons, on ha obtingut 220 punts a cadascuna.