Tennis taula
- Les Borges Blanques

El Borges passa de ronda de l'ETTU Cup per la via ràpida

Els garriguencs passen com a segons de grup a la tercera ronda, on la temporada passada van caure eliminats.

(foto: CTT Borges)

El Borges Grup Vall ha aconseguit classificar-se per vuitens de final de l'ETTU Cup com a segon de grup amb la victòria per la via ràpida d'aquest diumenge davant el TT Team Poltava d'Ucraïna per 3-0. Oriol Monzó obria el marcador guanyant el primer patit davant Ruban per un ajustat 3-2. En el segon, Marc Duran també guanyava al seu rival, Zakladnyz, pel mateix resultat de 3-2 en un partit molt irregular.
Finalment, Joan Masip, el nou fitxatge del club borgenc, guanyava Kovalov per un contundent 3-0 i sentenciava així l'encontre a favor dels locals.

D'aquesta forma, el Borges obté el pas a la tercera ronda de l’ETTU Cup, la segona màxima competició europea del tennis taula, ja que necessitava passar com a primer o segon de grup. La temporada passada, els garriguencs van passar també com a segons de grup però van caure eliminats a la tercera ronda. El 2015-2016 van poder arribar fins a quarts de final.

En l'altre partit del grup, l'equip txec del SKK El Nino Praha ha guanyat 3-0 al GDCS Juncal, resultat que li permet aconseguir, per tant, la classificació com a primer de grup i acompanyar el Borges a la següent fase.