Tennis taula
- Les Borges Blanques

El CTT Borges classifica vuit jugadors per al torneig estatal de Valladolid

13 integrants del club van participar el cap de setmana passat al torneig classificatori celebrat a Bàscara, on David Gonzàlez va quedar subcampió sènior masculí.

(foto: CTT Borges)

Vuit jugadors del Club Tennis Taula Borges s’han classificat al torneig zonal que va tenir lloc el cap de setmana passat a Bàscara (l’Alt Empordà) i, per tant, disputaran el torneig estatal que se celebrarà pròximament a Valladolid. Els tornejos zonals són la primera de les grans proves del calendari de la federació espanyola de tennis taula i es juguen a quatre zones en què es divideix, amb participants de 16 comunitats autònomes. Enguany, a més de Bàscara, s’han fet tornejos classificatoris a Estrada (Galícia), Collado Mediano (Madrid) i Gibraleón (Huelva), amb un rècord d’inscripcions de 1700 participants.

El club garriguenc portava a Bàscara un total de 13 jugadors, dels quals s’han classificat Elsa Benet (benjamí femenina), Roger Benet (benjamí masculina), Cesc Carreras (aleví masculina), Edna Solans (infantil femenina) Joel Rubio (infantil masculí), Èric Torné (infantil masculí), Vinyet Solans (juvenil femenina) i David Gonzàlez (sènior masculina). Gonzàlez, a més, va pujar al podi, proclamant-se subcampió del torneig.

A aquests vuit jugadors s’hi afegirà Joan Masip, fitxatge d’aquesta temporada de l’equip de Superdivisió, que estava exempt de jugar el classificatori degut a compromisos internacionals amb la selecció espanyola.