Tennis taula
- Les Borges Blanques

El CTT Borges es complica la vida a l'ETTU però s'afiança a Superdivisió

Els garriguencs van perdre el partit d'anada de setzens de final de la competició europea i es jugaran la continuïtat al partit de tornada, aquest dissabte 24 a les Borges.

El CTT Borges Grup Vall va perdre divendres passat per 3-0 el partit d'anada dels setzens de final de l'ETTU Cup, la segona màxima competició europea, davant l'equip francès d'Istres. Tot i la contundència del marcador, el club assenyala que va ser un encontre molt disputat, amb victòries molt ajustades dels locals. Els de les Borges van arribar a desaprofitar fins a dues pilotes de partit en el segon i tercer partit que podien haver donat alguna opció de victòria.

La derrota posa l'eliminatòria molt costa amunt per als de les Borges, que es jugaran la continuïtat a la competició al partit de tornada, aquest dissabte, 24 de novembre, al Centre de Tecnificació de la capital garriguenca.

Ferms a la Superdivisió
Retornats de França, el primer equip era ahir a Irun, al País Basc, per disputar el partit de lliga de Superdivisió ajornat, precisament, pel compromís europeu. Allí, els borgencs no van tenir compassió i van endossar un 0-4 a l’Irun Leka Enea, cedint només tres jocs en els quatre partits jugats. El resultat permet al CTT Borges situar-se tercer a la taula, posició que podria millorar si guanyen aquest divendres, 23, contra el Vilagarcia Tenis de Mesa de Galícia, penúltim classificat, que visita la seu dels borgencs.