Hoquei patins
- Juneda , Les Borges Blanques

'Superdissabte' de patinatge artístic

Els clubs de les Borges i de Juneda coincideixen, per primera vegada, en la celebració dels respectius festivals, que tindran lloc el dia 24. Dissabte següent, les Borges acull la Copa Catalana.

(foto: Xavi Minguella)

Aquest dissabte, 24 de novembre, els pavellons de les Borges i de Juneda respiraran patinatge. Per primera vegada, i a contracor dels clubs respectius, els festivals d'ambdues poblacions han coincidit en el calendari i no podran, per exemple, assistir unes patinadores a la pista de les altres, com era habitual. La sempre difícil reserva d'espai en uns pavellons molt sol·licitats i el propi calendari federatiu han fet que, enguany, la coincidència fos inevitable.

Aquests festivals són la cita en què tots els integrants dels clubs mostren al públic, bàsicament familiars, diferents balls i coreografies. A les Borges, on es fa cada dos anys, començarà a les cinc de la tarda i, a més dels membres del club, s'hi ha convidat els dos clubs de Torregrossa i el de Bellcaire, en total unes 120 patinadores. A Juneda, la festa començarà a les sis, amb Mollerussa, l'Albi i les petites de Torregrossa com a convidats. En total, una seixantena de patinadores.

Copa Catalana
La setmana següent, el dissabte 1 de desembre, les Borges tornarà a ser un pol del patinatge, aquesta vegada a nivell català, ja que acull la Copa Catalana per categories, l'última cita competitiva de l'any fins que al febrer no hi ha el campionat català de xous. Del club borgenc hi participaran dues patinadores, Aran Sanchiz -que fins l'any passat estava a les files del CH Juneda- i Marta Gòdia, ambdues en la categoria juvenil.

Copa d’Iniciació i certificats
D’altra banda, el dissabte 17 de novembre van tenir lloc a Reus la Copa Catalana d’Iniciació, en què la junedenca Aina Tribó va aconseguir un meritori quart lloc, fregant la puntuació del tercer. El mateix dia, a Alcoletge, hi va haver els certificats territorials de Lleida, una mena d’exàmens que serveixen per confirmar o passar de categoria i que van comptar amb participació garriguenca.