Atletisme
- Les Borges Blanques

750 atletes impacients per la 16a edició de la Cursa de l’Oli de les Borges

La prova organitzada pel Club Atlètic Borges, que enceta el calendari de curses de la Lliga Ponent, tindrà lloc el diumenge 20 de gener i inclou un nou recorregut de 5 quilòmetres.

La 16a edició de la popular Cursa de l'Oli de les Borges Blanques, organitzada pel Club Atlètic Borges el 20 de gener, en el marc de la celebració de la 21a Fira de l'Oli, va haver d'ampliar les inscripcions després d'assolir el nombre de participants que s'havia previst en menys d'una setmana i, tot i haver ampliat les inscripcions, aquestes han estat assolides per segon cop abans que finalitzés el termini, un fet que no s’havia donat en anteriors edicions. 

Una de les novetats destacades de la cursa d’aquest gener és que hi haurà dos circuits: els clàssics 10 quilòmetres de recorregut i una nova cursa de 5 quilòmetres. Tots dos seran puntuables per a la Lliga Ponent de l'any 2019. La sortida es donarà a les 10 del matí des del passeig del Terrall, on també hi haurà instal·lada la meta i on, abans de la cursa, es farà el lliurament de dorsals i obsequis. A l’acabar, es lliurarà trofeu als tres primers de la general, de cada categoria, locals i equips, a més d'un premi exclusiu al guanyador de la prova tant masculí com femení, que s'enduran el seu pes en oli. En els 5 quilòmetres es premiarà els tres primers classificats de la  general.