Tennis taula
- Les Borges Blanques

El Borges Grup Vall continua invicte a Superdivisió

Els garriguencs arrenquen un empat a 3 a casa de l’Universidad de Burgos, en un partit maratonià de quatre hores de durada.

El Borges Grup Vall va jugar dissabte passat, 1 de desembre, el partit de la jornada 8 de Superdivisió contra l’Universidad de Burgos, ambdós equips a la part alta de la classificació. Després d'un encontre maratonià, de quatre hores de durada, el resultat final va ser d'empat a 3, que permet mantenir la imbatibilitat dels borgencs, que ara porten 4 partits guanyats i 4 empatats.

Al primer matx, Marc Duran es va enfrontar a Carlos Caballero, amb victòria clara de Duran (3-1). Al segon duel de la tarda, Joan Masip va cedir per 0 a 3 davant de Cazacu. Amb empat a 1 al marcador, Oriol Monzó va guanyar per 3 a 1 Ausín, en un partit molt disputat. En el quart encontre, Duran no va poder guanyar Cazacu i va perdre 2-3, en un partit molt ajustat.

En el cinquè matx, Oriol Monzó també perdia de forma molt ajustada davant Caballero (2-3) i el Burgos quedava a un punt de la victòria final. L'encontre es decidia a l'últim partit de la tarda, entre Masip i Ausín. Finalment, Masip va guanyar en un emocionant partit per 3 a 2 i aconseguia l'empat definitiu.