Patinatge
- Les Borges Blanques

Aran Sanchiz, campiona juvenil de Catalunya de patinatge artístic

La patinadora del CP Borges, una de les dues úniques representants lleidatanes a la categoria, va quedar primera a la Copa celebrada dissabte a la capital garriguenca.

Marta Gòdia, Anna-Júlia Puy (entrenadora) i Aran Sanchiz. (foto: CP Borges)

Aran Sanchiz, del Club Patí Borges, és la nova campiona juvenil de Catalunya de patinatge artístic després de la Copa celebrada el passat dissabte, 1 de desembre, a les Borges Blanques. Sanchiz era una de les dues úniques representants de la territorial lleidatana a la categoria junt amb Marta Gòdia, del mateix club, queva quedar novena. Amb 40,8 punts, Sanchiz va quedar per sobre de Patricia Quintero (Gramenet PA) i Natàlia López (Lliçà de Vall AP). La modalitat de competició era en disc llarg, és a dir, amb un seguit de figures obligatòries, que eren els que puntuaven.

Un total de 45 patinadores van participar a la competició, celebrada al pavelló Francesc Macià de les Borges, en una cita que representava el tancament del calendari de 2018 de la Feredació. L’any passat, Sanchiz va quedar 16a al Campionat de Catalunya juvenil, celebrat a Reus.