Senderisme
- Bellaguarda , La Granadella

La Marxa de la Boira arriba per primera vegada a les Garrigues

Aquest diumenge, 13 de gener, la Granadella acull aquesta caminada, que vol posar en relleu el potencial turístic de Ponent i que fins ara s'havia fet al Pla d'Urgell i l'Urgell.

Després d'haver celebrat les edicions anteriors al Palau d'Anglesola, Vila-sana, Mollerussa i Tàrrega, la Marxa de la Boira del 2019 arriba per primera vegada a les Garrigues, concretament el diumenge 13 de gener, als termes de la Granadella i Bellaguarda. Impulsada per Boira Experience, en col·laboració amb els ajuntaments dels dos municipis, la Diputació i el Club Excursionista Garrigues Altes, la marxa vol posar en relleu el potencial turístic les comarques de Ponent, amb la boira com a element característic.

La Marxa de la Boira forma part del circuit de marxes saludables marxa.cat, com la de les Cabanes dels Omellons, no és competitiva i inclou dos recorreguts circulars: un de 10 km i un de 24, per camins de terra i amb sortida i arribada a la Granadella. Els avituallaments seran amb productes de proximitat i a l'arribada hi haurà cassola de tros d'hivern o vegetariana. El nombre de participants ha anat a l'alça en les successives edicions, amb 200, 400, 700 i 800 caminadors, respectivament.