Ciclisme
- El Vilosell

El Vilosell i Vinaixa, els únics municipis lleidatans que acolliran un tram de la Volta a Catalunya

Serà en la penúltima etapa, el 30 de març, enmig d’una etapa de 174 quilòmetres que començarà a Valls i finalitzarà a Vila-seca.

Un grup de participants a la Volta 2016, a prop de l’Albagés. FOTO: M.A.

Ahir es va presentar a la seu d'INEFC Barcelona el recorregut de la 99a edició de la Volta Ciclista a Catalunya, que se celebrarà del 25 al 31 de març. L'únic tram de la Volta que transitarà per la província de Lleida serà en la penúltima etapa, el 30 de març, quan els ciclistes passaran pels nuclis de Vilosell i Vinaixa i pel terme municipal de la Pobla de Cèrvoles, enmig d'una etapa de 174 quilòmetres que començarà a Valls i finalitzarà a Vila-seca.

Està previst que ciclistes com el vigent campió del món i de la "Volta", Alejandro Valverde, el guanyador de la Vuelta, el britànic Simon Yates, el català Marc Soler, els francesos Romain Bardet, Thibaut Pinot, l'italià Fabio Aru, el colombià Rigoberto Urán, els belgues Thomas de Gendt i Remco Evenepoel participin en la Volta Ciclista a Catalunya. Tot un cartell de luxe per a la tercera prova per etapes més antiga del món, després del Tour de França i el Giro d'Itàlia.