- Bellaguarda , Juneda , L'Albi , Les Borges Blanques

Diumenge de derbis garriguencs masculins

El Bellaguarda de futbol sala rep el Borges i els del club de futbol de l'Albi reben el Juneda.

(foto: Xavi Minguella)

Duel entre els millors de la Segona divisió catalana masculina de futbol el que es viurà aquest diumenge, 10 de febrer, al camp municipal de l’Albi, en un partit que enfronta els locals, tercers a la classificació, i el Juneda, quart. El partit començarà a 2/4 de 5 de la tarda i, tot i que els cinc punts que separen els dos equips no deixen llocs a cap intercanvi de posicions a la taula, el Juneda intentarà fer valer la ratxa de cinc victòries seguides que porta per venjar-se de la derrota que va patir a casa al setembre passat, en el derbi d’anada. Els albinencs, per la seva banda, buscaran sumar els tres punts que els permetin posar-se segons o empatar a punts amb el líder, l’Artesa de Segre. I és que els roig-i-blaus presenten aquest any serioses opcions a dispurar l’ascens a Primera.

En futbol sala masculí, dos dels tres equips garriguencs que militen a la Tercera divisió catalana, el Bellaguarda i el Borges, s’enfronten la mateixa tarda de diumenge a la pista dels de les Garrigues Altes. El Borges hi va disposat a mantindre la imbatibilitat i seguir sense cedir ni un sol punt des de que va començar la lliga. A cada partit que passa es fa més evident que la Tercera, on els borgencs han hagut de posar-se al canviar de federació, és una categoria que els va petita. El Bellaguarda tampoc no hi està fent mal paper. Cinquens a la classificació, una victòria els empenyeria cap endavant i no descartar res a final de temporada. Els dos equips es van enfrontar precisament en el primer partit de lliga, en què els de la capital comarcal van guanyar 4-1 tot i la resistència oposada pels bellaguardins, sobretot en els primers minuts del partit.