Futbol
- Juneda

El derbi l'Albi-Juneda, suspès al temps de descompte

L'àrbitre va prendre aquesta decisió arran de les protestes del Juneda per l'expulsió d'un dels seus jugadors. La Federació ha de decidir si dona per vàlid el 2-1 del marcador o fa jugar els tres minuts restants.

(foto: Xavi Minguella)

El derbi de Segona catalana de futbol masculí que disputaven ahir l’Albi i el Juneda, tercer i quart classificats, respectivament, no va poder acabar, tot i haver-se jugat més dels 90 minuts reglamentaris. Quan se’n portaven 7 dels 10 que havia afegit l’àrbitre, amb 2-1 al marcador, aquest va decidir suspendre el partit arran de la trifulca dels jugadors junedencs vers el col·legiat per l’expulsió per segona targeta groga a Oriol Masbernat, que suposava l’expulsió d’un dels ‘rojos’ destacats.

Fins aleshores, el partit havia començat amb el Juneda avançant-se al minut 11, amb un gol de Joel Guitart. Un minut abans del descans, Eduad Guasch aconseguia l’empat a 1 i Francesc Salat materialitzava la remuntada al minut 72. En aquell moment, l’entrenador del Juneda, Albert Pérez, va ser expulsat amb roja directa. Cinc minuts després, l’expulsat seria el jugador albinenc Salat.

El resultat del derbi, per tant, no compta de cara a la classificació, que de moment es manté igual que la jornada anterior, i els dos clubs resten pendents del que pugui decidir la Federació, si dona per bo el resultat o si fa jugar els tres minuts que quedaven per al final. En cas de pujar el 2-1 al marcador, l’Albi empataria a punts amb el segon classificat, mentre que el Juneda es mantindria quart, a l’haver perdut els seus perseguidors immediats.