Senderisme
- Fulleda

Torna la Marxa Heroica, de Fulleda, amb circuits renovats

A falta de quasi 20 dies, la caminada ja té una quarta part del topall d'inscrits.

El diumenge 3 de març arriba la primera de les marxes que es concentren durant aquell mes, l’Heroica de Fulleda, que compta ja amb més de 100 inscrits, d’un màxim de 400 fixats per l’organització, l’associació Boira Experience i l’Ajuntament. Com cada any, el disseny dels tres circuits, de 10, 18 i 30km, tots circulars, és diferent de l’edició anterior. El llarg, aquesta vegada, va a tocar els nuclis urbans de Tarrés i Vinaixa, passant per indrets emblemàtics com el fondo de les Sivines, punta Ràfols o un tram de la Ruta de la Calç.

Aquesta és la tercera edició d’una caminada que es presenta com a no competitiva i ambientalment responsable, ja que s’hi fan servir el màxim de material reutilitzable o reciclable, es redueix al mínim la comunicació en paper i no s’utilitzen vasos de plàstic d’un sol ús als avituallaments (n’hi haurà de lloguer per qui no en porti), on els productes són saludables i de proximitat. La marxa discorre també per zones d’alt interès ecològic i l’organització posa l’accent en el respecte a l’entorn, la prohibició d’abandonar deixalles i la retirada del marcatge i balisament el mateix dia de la marxa.

Les inscripcions que es formalitzin abans del 26 de febrer tenen un preu de 12 euros i les que es facin entre el 27 de febrer i l’1 de març, quan es tanca el termini, seran de 15.