Tennis taula
- Les Borges Blanques

Vuit jugadors borgencs participen al torneig estatal de Valladolid

És el doble que l'any passat. Una lesió impedeix participar-hi a David Gonzàlez, que estava classificat en la categoria absoluta. Joan Masip tampoc podrà ser-hi, a l’estar convocat amb la selecció espanyola.

Cesc Carrera és un dels que repeteix participació al torneig. (foto: CTT Borges)

Un total de vuit jugadors de les Borges Blanques, el doble que el 2018, participaran aquest cap de setmana del 15 al 17 de febrer al torneig des d'aquest divendres 15 fins diumenge 17 de febrer al torneig estatal de tennis taula que se celebra a Valladolid (Espanya), una cita a la qual només hi poden prendre part aquells jugadors que prèviament han aconseguit una plaça als respectius torneigs zonals.

Per part del Club Tennis Taula Borges hi seran Roger Benet i Elsa Benet com a benjamins, Cesc Carrera en alevins i Joel Rubio, Eric Torné, Adam López i Edna Solans en infantil. Vinyet Solans, a les files del CTT Balaguer, també hi competirà, en aquest cas com a juvenil.

El també borgenc David Gonzàlez [v. SomEsports, 12] estava classificat en la categoria absoluta però no podrà ser a Valladolid a causa d’una lesió. Igualment, el membre del primer equip del CTT Borges Joan Masip tampoc no hi participarà, en aquest cas per estar convocat amb la selecció espanyola per disputar l'Open de Portugal.