Tennis taula
- Les Borges Blanques

El retard d'un vol impedeix el CTT Borges jugar el partit de Superdivisió

El CTT Borges demana poder jugar l’encontre un altre dia, però de no ser així rebrà una sanció per incompareixença.

Els integrants de l'equip borgenc de Superdivisió (foto: CTT Borges).

L'equip del Borges Grup Vall, que havia de disputar ahir diumenge al matí el partit corresponent a la jornada 16 de la Superdivisió, no va poder arribar a la població de Cambados (Pontevedra) a causa del retard d'un vol. Es dona la circumstància que Oriol Monzó i Marc Duran es trobaven a la ciutat de Belfast, on havien disputat un partit de la lliga anglesa en la qual participen aquesta temporada, i el vol que els havia de dur fins a Londres per volar fins a Barcelona es va endarrerir una hora i mitja, de manera que van perdre l'enllaç.

Els dos jugadors de l’equip garriguenc van intentar totes les opcions per arribar a temps a l'encontre de Galícia, fins i tot van arribar a iniciar un viatge amb cotxe cap a París amb la idea de creuar el túnel del canal de la Mànega i agafar un ferry o un vol de París a Oporto i, d’allí, cap a Pontevedra, però finalment van desistir de continuar al comprovar que tampoc arribarien a l'hora del joc. 

El CTT Borges va posar en coneixement aquests fets a la federació espanyola i al club de Cambados, per si hi havia la possibilitat de jugar el partit un altre dia. De no ser així, el Borges Grup Vall rebrà una sanció per incompareixença a l'encontre. És la primera vegada en 13 temporades a Superdivisió que el Borges no es presenta en un partit de lliga. A falta del que es decideixi sobre aquest partit, els borgencs són tercers a la classificació.