Futbol
- Castelldans , L'Albagés

El derbi aplaçat entre l'Albagès i Castelldans es disputarà aquest diumenge

El CF Albagès regalarà un cafè o un beure a qui porti una peça identificativa del club i repartirà xocolata amb coc al finalitzar el matx.

Imatge del derbi de la temporada passada. FOTO:X.M

El derbi garriguenc de Quarta Catalana entre l'CF Albagès i l'UE Castelldans corresponent a la jornada 20, que s'havia de disputar el passat 3 de febrer però es va suspendre amb motiu de la recerca de la jove garriguenca Núria Borràs, es disputarà aquest diumenge a les 16.00 h al municipal de l'Albagés.

Es preveu un duel d'alt voltatge, ambdós equips arriben al matx amb les aspiracions d'ascens intactes quan encara resten onze jornades per a la finalització de la competició. El CF Albagés és tercer classificat amb 51 punts i si suma els tres punts contra l'equip del poble veí es col·locaria colíder de la competició junt amb l'EF Tremp. Per la seva banda, l'UE Castelldans és cinquè de la taula, si guanya el derbi, sumarà 49 punts; per tant, se situaria a dos punts de les posicions d'ascens, que ara ocupa La Fuliola, segon classificat del grup 21 de Quarta Catalana.

Per tal de crear un ambient de partit important, el CF Albagès ha organitzat diverses accions al voltant del partit. En primer lloc, el club blanc-i-blau regalarà un cafè o un beure a qui porti una peça identificativa del grup, un cop acabat el matx també repartirà xocolata amb coc en finalitzar el matx.