Futbol
- Les Borges Blanques

El Borges de veterans s'assegura l'ascens a Primera del Torneig Telègrafs

La victòria d'ahir contra el Bellpuig li garanteix, com a mínim, el segon lloc i, per tant, l'ascens. A cinc jornades del final, els borgencs són líders indiscutibles.

(foto: J. Reñé)

L’equip de veterans de les Borges que entrena Josep Benet ja es pot considerar equip de Primera del Torneig Telègrafs després de la victòria (4-1) d’ahir diumenge a casa contra el Bellpuig, resultat que li garanteix com a mínim el segon lloc de la classificació i, per tant, l’ascens, ja que els dos primers classificats pugen automàticament. La plantilla va celebrar la fita amb eufòria al mateix camp municipal d’esports on va tenir lloc el partit.

Ara, els borgencs tenen a l’abast el següent objectiu: proclamar-se campions de Segona. A cinc jornades del final de la lliga, l’equip és líder indiscutible, amb només una derrota i cap empat dels 19 partits jugats i una diferència de 10 punts respecte el segon, el Soses. A més, compta entre les seves files amb el màxim golejador de la categoria, Albert Botam, que ha marcat 33 gols en 18 partits jugats.

La temporada que ve, els borgencs jugaran contra equips de veerans com l’Almacelles, el Fraga, el Tàrrega o l’Atlètic Segre.


(foto: J. Reñé)