Ciclisme
- Les Borges Blanques

La 10a marxa Terrall-Garrigues podria ser l’última

L'edició del 7 d'abril serà la 10a del club Ateneu Garriguenc però les baixes en el grup organitzador fan replantejar-ne la continuïtat. Consideren que si no hi ha relleus serà inviable fer-la.

(foto: Jordi Gil)

El Club Ciclista Ateneu Garriguenc ja ho té tot a punt per a la seua marxa de BTT, la Terrall-Garrigues, que tindrà lloc el diumenge 7 d'abril amb dos recorreguts disponibles, un de 46 km i 1.000 m de desnivell positiu i un de 28 km i 500 m de desnivell positiu. Aquesta serà una edició emblemàtica, ja que serà la desena, però pot ser també l'última. Així ho han manifestat els responsables del club, que expliquen que l’any que ve hi haurà baixes en l’organització de la marxa i que, si aquestes no tenen relleu, difícilment es tornarà a fer. "Abans de quedar malament algun any, potser val la pena fer un reset", diu el president, Sebastià Morell. El club no descarta que si s'incorporen nous suports la marxa continuï, en el format que sigui i en funció de les noves idees que hi pugui haver però, si res no canvia, "és del tot inviable continuar organitzant-la com fins ara".

La Terrall-Garrigues es va fer per primera vegada l'any 2010 i era hereva, aleshores, de la cronoescalada Terrall-Bessons que organitzava el mateix club des del 2006, més curta i més explosiva, ja que era una cursa des de les Borges fins al turó dels Bessons.