Varis
- El Vilosell

Més de 140 participants en la primera cursa d’orientació que es fa al Vilosell

La vuitantena d’equips que van formar part de la prova es van dividir en diverses categories, des de la competitiva fins a la familiar. Els organitzadors asseguren que l’any que ve repetiran.

Els participants han d'interpretar bé el mapa per no perdre's. FOTO:TRLleida

El passat diumenge 10 de març es va dur a terme la primera edició de la Rogaining Orientació El Vilosell, la primera prova del 2n circuit de curses d'orientació de les Trail Running Sèries Lleida. Més de cent quaranta persones van participar del certamen que es va desenvolupar en diferents paratges del municipi garriguenc. Kike Borràs, professor al gimnàs Ekke de Lleida i membre de l'organització de la Rogaining, destaca que "després de participar en la cursa Entrevinyes l'any passat, vam veure que el terme del Vilosell és un terreny ideal per a les curses d'orientació, ja que combina zones amb més desnivell amb d'altres de més planes, a més, hi ha zones de bosc, vinya, etc., i a banda del bonic que és el paisatge, en l'aspecte tècnic, aquests contrastos enriqueixen molt la prova"

Repetiran

Borràs valora la primera edició com "un èxit" i assegura que "l'any que ve repetirem aquí al Vilosell, tot i que buscarem més implicació i participació dels veïns del municipi i dels pobles de la vora per tal que coneguin de més a prop aquest esport".