Motor
- Arbeca

L’arbequí Romero Parra finalitza el Panda Raid pel desert del Marroc

Josep M. Romero va fer equip amb el seu fillol, Miquel Pulido, de Vilanova de la Barca, per creuar el Marroc amb un Seat Marbella. Van aconseguir la posició 107, d’un total de 157 classificats. 

Pulido i Romero, a la presentació de la iniciativa. FOTO: Aspardenya Team

Josep M. Romero, d'Arbeca, i el seu fillol Miquel Pulido, de Vilanova de la Barca, han aconseguit acabar les sis etapes del Panda Raid, una aventura en cotxe model Panda pel desert del Marroc que va tenir lloc entre el 8 i el 16 de març. Amb el nom d'Aspardenya Team, Romero i Pulido han quedat en la posició 107, d'un total de 157 classificats. Unes 50 parelles més no van poder acabar la prova.

Els dos integrants de l'equip es van plantejar participar al Panda Raid el mes de març de l'any passat, precisament quan ho van fer dos equips arbequins, formats per Llorenç Batalla, Ramon Sans, Jordi Vilalta i Albert Martín [v. SomEsports, 7], que van aconseguir finalitzar les set etapes de què consisteix. Romero i Pulido van cóorer amb un Seat Marbella, adaptat per a l'ocasió, i amb el qual van començar a fer les primeres proves off-road al gener per les Garrigues, la Conca de Barberà i l'Urgell. El 17 de febrer van fer la presentació pública a Vilanova de la Barca.