Motor
- Juneda

El circuit de Juneda acull la primera prova del campionat de Catalunya de Kàrting

Al circuit Zona Kàrting de Juneda es va estrenar l’E-Kart Pole, una nova competició amb karts elèctrics en que els participants, tots de categoria aleví, havien d’aconseguir la volta ràpida.

El bon temps va donar la benvinguda al català de Karts 2019. FOTO: MCM Motor

Tret de sortida a la nova temporada del català de kàrting, que va començar a rodar al circuit Zona Kàrting de Juneda el passat 23 i 24 de març. Una cinquantena de pilots es van donar cita al circuit garriguenc per tal de dirimir els primers vencedors de l'any. Com a novetat, el campionat incorpora per aquest any una nova prova, l'E-Kart Pole, una competició amb karts elèctrics on els participants han d'aconseguir la volta ràpida.

En aquesta prova, el més ràpid va ser Aleix Piñera, de l'equip RC2 Junior Team, que va completar un  molt bon cap de setmana. Després de la pole amb un elèctric el dissabte, Piñera es va imposar en les dues carreres de la categoria aleví en la jornada de diumenge. En categoria Cadet, el protagonista va ser Pol Chaos, que va aconseguir el doblet després de finals molt ajustats. Eloi González va fer el doblet en Júnior en les dues curses i en Sèniors, Samuel Bean es va imposar en la primera carrera i tornaria al podi en la segona. David Martínez Fugardo, que la temporada passada es va adjudicar les dues curses de la Júnior a Juneda, va guanyar la segona