Futbol sala
- Juncosa

El FS Juncosa ja coneix les rivals de la Champions

L'equip garriguenc ha quedat enquadrat al grup B on s’haurà de disputar una plaça a les semifinals amb el Toulouse Metro francès i el FC Radina d’Estònia. 

Les juncosanes afronten amb moltes ganes una participació històrica a la Champions. FOTO: FS Juncosa

El sorteig celebrat el passat dijous 4 d'abril a Marguerittes, la seu del campionat, va determinar que l'equip femení de l'FS Juncosa quedi enquadrat en el grup B del torneig de la Champions femenina, que del 19 al 23 d'abril reunirà als sis millors equips de l'àmbit europeu enrolats a la Federació Mundial de Futbol Sala. El Toulouse Metro francès i el FC Radina d'Estònia seran els esculls que hauran de superar les garriguenques per plantar-se a la fase de semifinals on, si hi accedeixen, s'enfrontaran a les millors classificades del grup A, que està format per les amfitriones, Futsal Marguerittois, les marroquines A Saphir Kenitra i el Mònaco AMF.

El campionat s'ha estructurat en dos grups de tres equips que disputaran partits d'anada i tornada durant els dos primers dies de campionat, el dilluns 22 serà el torn de les semifinals i el 23 d'abril, dia de Sant Jordi, es disputarà la final. El primer partit de les juncosanes es disputarà el dissabte 20 d'abril a les 11.00 h contra l'FC Radina; el mateix dia, a les 20.30 h disputaran el primer encontre amb el Toulouse, una de les favorites per alçar-se com a campiones, juntament amb les amfitriones del Marguerittois. El diumenge 21 hi haurà la segona ronda, on les garriguenques jugaran a les 14.30 h amb el Radina i a les 18.30 amb el Toulouse. Depenent dels resultats obtinguts en aquesta primera fase quedaran enquadrades en les diferents semifinals o en el partit pel 5è i 6è lloc.