Atletisme
- Les Borges Blanques

Roger Estradé, premi al millor esportista de l'any en la 30a Festa de l'Esport de les Borges

Diferents clubs esportius locals van rebre guardons en l’edició anual de la festa, que va tenir lloc el 30 d’abril al Pavelló de l’Oli.

(foto: Aj. Borges)

El dimarts 30 d'abril va tenir lloc al Pavelló de l'Oli la 30a Festa de l'Esport de les Borges Blanques, que va distingir com a millor esportista el jove atleta Roger Estradé Viladoms, campió de Catalunya dels 3.000 metres i guanyador de la Cursa de l'Oli, entre altres competicions i curses de cros de la demarcació.

En el transcurs del sopar, en què van participar 300 persones, també es va fer entrega de desenes de guardons als esportistes i equips borgencs que han destacat en les diferents disciplines esportives. En concret, es va reconèixer amb mencions especials el Club Ciclista Ateneu Garriguenc, el Futbol Club Borges, el Gimnàs Borges, el Club Escola Comarcal de Futbol les Garrigues, el Club Tennis Taula Borges, el Club Pati Borges, el Club de Bitlles Borges, el Centre Excursionista Borges-Garrigues, la Serreta Tennis Club, el Club de Basquet Borges Garrigues i el Club Atlètic Borges.

A l'acte hi van assistir el representant territorial de l'Esport a Lleida, Joan Segura, el vicepresident primer del Consell Comarcal de les Garrigues, Jordi Sarlé, el creador de la Fundació Esport Solidari Internacional i membre de la Fundació del Barça, Josep Maldonado, així com l'alcalde de les Borges, Enric Mir, i la resta de regidors de l'Ajuntament de la capital garriguenca. L’any passat es van premiar l’FC Borges i el DKV Borges Vall com a millors equips.