Futbol
- L'Albagés

L'Albagés ja és virtualment equip de Tercera Catalana

Els garriguencs van véncer ahir el Ribera d'Ondara i s'asseguren un dels llocs d'ascens a falta de dues jornades pel final de la lliga de Quarta Catalana.

El Club de Futbol l’Albagés ja es pot considerar equip de Tercera Catalana després de guanyar, i amb contundència (10-1), el partit d’ahir a casa contra el Ribera d’Ondara. Els blanc-i-blaus remataven així una ratxa de set victòries seguides i una temporada en què només han perdut quatre partits. Amb aquest resultat, l’Albagés es manté segon a la classificació de la categoria, de la qual tres equips pugen a Tercera. 

A falta de dues jornades pel final de lliga, els garriguencs estan a set punts de distància del quart classificat que, comptant el gol average, serien vuit. De fet, el títol de lliga està a l’abast, ja que només els separen tres punts del líder. Al finalitzar el partit d’ahir hi va haver celebració emotiva entre la plantilla i l’afició, però no serà fins més endavant, en una data per concretar, que es farà una festa.

Si aquesta temporada a Quarta l’Albagés l’ha compartit amb el Castelldans, que hi continuarà, la que ve a Tercera es trobarà l’Arbeca, l’únic representant garriguenc fins ara a la categoria.