Futbol
- Les Borges Blanques

El Borges de futbol perd la categoria a la penúltima jornada

Havia aconseguit remontar al Viladecans, tercer a la taula, però un polèmic gol dels locals al temps de descompte condemna els borgencs a baixar a Segona.

(foto: SalvaCJ)

El Futbol Club Borges ja és virtualment equip de Segona Catalana després del dolorós empat encaixat ahir al camp del Viladecans. Tot i que els garriguencs havien dominat el partit a casa del tercer de la categoria, que lluitava per entrar a l’ascens, no van poder fer res davant el gol polèmic dels locals marcat amb la mà al temps de descompte. 

Tot i el domini del Borges, el primer gol del partit no va arribar fins a la segona part, al minut 75, i va ser per al Viladecans. Al minut 89, però, els borgencs aconseguien empatar i al 91 marcar l’1-2, resultat que els mantenia vius per evitar el descens. Finalment, però, al minut 93 va arribar el segon i polèmic gol del Viladecans, que deixava el partit en 2-2, un empat que sentenciava el Borges però que tampoc servia de gaire als locals, que veien com l’Andorra i el Manresa, primer i segon de la taula, vencien els respectius partits.

Aquesta era la segona temporada de l’FC Borges a Primera Catalana, on va ascendir el 2017. L’any que ve tornarà a Segona, on es trobarà de nou el Juneda, que s’ha despenjat ja de la lluita per aconseguir pujar, i l’Albi.