Tennis taula

El Borges Grup Vall, campió de Catalunya per novena vegada

L'equip format per Marc Duran, Oriol Monzó, Joan Masip i Josep Lluís Andrade s'ha imposat a tots els rivals per 3-0. Duran queda campió en individuals i Masip subcampió.

L'equip del Borges Grup Vall va aconseguir el dissabte 1 de juny el Campionat de Catalunya per noveena vegada en la seva història, després d’imposar-se per 3-0 al CN Mataró a la final, disputada a les instal·lacions del Club Tennis Taula Calella. L'equip borgenc, format per Marc Duran, Oriol Monzó, Joan Masip i Josep Lluís Andrade, no va tindre rival i va guanyar tots els encontres per 3-0. En primera ronda a la fase de grups va guanyar als equips de Sabadell, Terrassa i Figueres, a semifinals va guanyar l'altre equip català de superdivisió, el CER Escala i a la final al CN Mataró.

La competició va continuar el diumenge amb les proves d'individual i dobles, on Marc Duran va revalidar el títol aconseguit l’any passat, en una final contra Joan Masip, company d’equip al CTT Borges. Masip s’ha penjat la medalla d’or en dobles masculins, fent parella amb Arnau Pons, del CN Mataró.

El la categoria de tennis taula adaptat, Francesc Xavier Juncosa va finalitzar quart fent equip amb Enric Panadés i Ramon Lacambra.