Pàdel
- Almatret , Maials

Almatret i Maials estrenaran pistes de pàdel en les properes setmanes

Aquests dos s’afegiran a l’Albi, Juneda, les Borges, Arbeca, Cervià, Castelldans i Puiggròs i ja seran nou els municipis garriguencs que disposen d’aquest tipus d’instal·lacions.

a pistLa de Maials podria estar a punt a finals de juny.

A Almatret i Maials s'està treballant per enllestir la construcció d'unes pistes de pàdel a la zona dels respectius pavellons esportius. En els dos casos es tracta d'una pista per instal·lació. De moment, a Almatret és on més avançats estan els treballs, ja que només hi falta la xarxa central i canviar una paret lateral. L'obra, assumida íntegrament pel consistori, suposarà també la renovació del ciment de la pista de futbol sala, que s'anivellarà amb la de pàdel, i de les tanques perimetrals.

Sobre la gestió del servei, la intenció de l'equip de govern era que fos gratuïta, però tots els membres han canviat i caldrà veure com ho enfoca el nou equip. Pel que fa a Maials, unes modificacions al clavegueram han allargat l'obra, que es preveu acabar a finals de juny. En aquest cas, l'Ajuntament s'ha fet càrrec dels fonaments -amb subvenció de la Diputació- i una empresa assumeix la resta a canvi de tenir la gestió del recinte, que funcionarà de manera automatitzada. Amb aquests dos ja seran nou els pobles garriguencs amb pista de pàdel.