Hoquei patins
- Juneda

Cara o creu pel CH Juneda a Ripollet

Els garriguencs continuaran un any més a Nacional Catalana si guanyen el tercer partit de l’eliminatòria diumenge a Ripollet.

Les aspiracions del Juneda passen per la victòria a Ripollet. FOTO:Arxiu

El CH Juneda manté les opcions de salvar-se i mantindre’s una temporada més a la Nacional Catalana. Per fer-ho, haurà de superar a domicili al Ripollet Serveis Immobiliàris diumenge que ve, en el que serà el tercer i definitiu partit del play-off de salvació. Ambdós conjunts estaven pendents dissabte passat del resultat del CHP Sant Feliu, ja que si els de Sant Feliu de Codines guanyaven i es mantenien a l’OK Lliga Plata, el guanyador de l’eliminatòria entre el Juneda i el Ripollet optava a la salvació.

Així, el CHP Sant Feliu es va imposar (4-2) al CP Tordera i aquest resultat combinat amb la derrota del CP Patí Raspeig (2-4) contra el CH Mataró va fer possible la carambola per als junedencs, sempre i quan superin diumenge a les 16.05 h al Ripollet.

De moment, l’eliminatòria entre Juneda i Ripollet està empatada a una victòria. Els garriguencs van imposar-se el 26 de maig en el primer partit a la pista del Ripollet amb una certa comoditat (1-4) però van caure el passat cap de setmana al pavelló municipal (4-5) a faltes directes.