Futbol
- Les Borges Blanques

Manel Cazorla continuarà un any més al capdavant del FC Borges

L’entrenador agafa el repte de retornar l’equip borgenc a Primera Catalana. El club de la capital també ha anunciat la renovació del capità Roger Pelegrí ‘Pele’.

Cazorla entoma el repte de retornar al Borges a Primera Catalana. FOTO:FCBorges

El FC Borges va anunciar el passat dilluns 3 de juny a través de les seves xarxes socials la renovació per un any més de l'entrenador Manel Cazorla, que s'ha fet càrrec de la direcció de l'equip durant la present temporada. El tècnic vallenc declarava que "volem tornar entre tots on es mereix el Borges. El projecte és molt engrescador". Cazorla va arribar al club l'estiu passat amb l'objectiu de consolidar l'equip a la Primera Catalana però l'empresa no ha estat possible, després que el Borges finalitzés catorzè i per tant, descendís a la Segona Catalana

Per altra banda, el club garriguenc també confirmava ahir a través de les seves xarxes socials, la renovació del capità de l'equip Roger Pelegrí 'Pele'. El defensa central declarava "Al futbol et mous per sentiments i emocions. Tinc la responsabilitat de tornar tot el que m'ha donat aquest club, aquest poble i aquest grup humà de persones que hi ha darrere d'aquest equip". Es preveu que en els pròxims dies s'anunciïn altres renovacions, baixes i altes de l'equip.