Tornem el 18 de juliol!

El 28 de juny va sortir l’última revista de la temporada. La redacció de SomEsports ara fa vacances fins el dia 18 i, per tant, aquests dies no s’actualitzarà la informació d’aquest web.

L’última revista de SomEsports, la número 20, va sortir el divendres 28 de juny. És l’última de la temporada 2018-2019 i la següent sortirà al mes de setembre, seguint el calendari esportiu comarcal. Per primera vegada, però, la redacció de SomEsports fa vacances estivals simultàniament i tampoc actualitzarà la informació online fins a la tornada, el 18 de juliol. 

Estem molt agraïts i satisfets d'haver-vos pogut ser útils al llarg d’aquesta temporada, la segona d’aquest mitjà comarcal esportiu, únic a Catalunya, i esperem poder seguir-ho sent en moltes més. SomEsports és un mitjà vinculat a SomGarrigues i que se sustenta, principalment, amb l'aportació de subscriptors del periòdic, cosa que ens permet ser independents i mantenir la revista mensual, el periòdic quinzenal, els dos webs respectius i presència a les xarxes socials en una comarca com les Garrigues.

Per assegurar la viabilitat del mitjà i fer possibles nous projectes que estem a punt d'estrenar, us podeu fer subscriptors amb només dos clics al següent enllaç.

https://www.somgarrigues.cat/subscripcio/