Futbol sala
- La Granadella

La Granadella manté l'hegemonia a la Garrigues Cup

Els granadellencs no van donar cap opció als rivals en els diferents partits de la fase final disputada dissabte al Soleràs. Els rojos es van imposar per 7-1 al Bellaguarda en la final i sumen el sisè títol a les seves vitrines.

Els granadellencs celebrant el títol de campions de la Garrigues Cup 2019 al Soleràs. FOTO:Joel Flix

La pista poliesportiva del Soleràs va viure una jornada d'emocions intenses el passat dissabte amb la disputa de la fase final de la Garrigues Cup, la lligueta estival de futbol sala de les Garrigues organitzada des de l'Oficina Jove. La Granadella, el clar favorit, va imposar-se per 7-1 en la final contra Bellaguarda, revalidant el títol i sumant-ne un total de sis, l'equip més llorejat del campionat. Els rojos van realitzar una fase final brillant, van sumar 24 gols i només en van rebre 2, fet que demostra la superioritat mostrada durant tota la jornada.

Després d'una primera fase del campionat on els nou equips participants: Bellaguarda, la Granadella, Torrebesses, Llardecans, els Torms, el Soleràs, Castelldans, Juncosa i el Cogul van enfrontar-se entre si per dirimir els enfrontaments de les finals, el Juncosa va quedar fora de l'última fase per primera vegada en la història del campionat. Així, els quarts de final van obrir foc amb la disputa del matx entre els Torms i la Granadella, que va caure de la banda dels vigents campions per un resultat de 6-1. El Bellaguarda, que havia acabat segon en la fase prèvia, també va complir els pronòstics i va classificar-se per la final en derrotar al Llardecans per un ajustat 2-1. La sorpresa de la fase la va protagonitzar l'equip amfitrió, el Soleràs, que va derrotar al Torrebesses a la tanda de penals, després d'empatar 2-2 durant el temps reglamentari. També a través dels penals, el Castelldans va superar al Cogul en el darrer partit dels quarts de final.

Així, les semifinals les disputaven, per una banda, la Granadella i el Castelldans, i per l'altra, el Bellaguarda i el Soleràs. Els Granadellencs no van tenir pietat dels de Castelldans, endossant-los-hi un 11-0 inapel·lable, que avisava al rival a la final que no tindria gens fàcil superar als rojos. I aquest rival va ser el Bellaguarda, que es va imposar per 2-0 al Soleràs, acabant amb les esperances dels locals d'aixecar un títol a casa.

Derbi a la final, com l'any passat al Cogul i amb el mateix campió. Els jugadors d'ambdós equips ja s'havien vist les cares la mateixa setmana en el darrer partit de la fase prèvia i el matx va caure de costat dels granadellencs per un ajustat 4-3. Així, els precedents feien preveure que la final al Soleràs seria molt igualada però res més lluny de la realitat, els granadellencs van sortir a totes i van exhibir un joc de combinació i una efectivitat imparables. Van imposar-se per 7-1 i van tornar a fer-se la foto amb el trofeu de campions, i ja en van sis!