Futbol
- Juneda

El Torregrossa, campió del III torneig intercomarcal de Juneda

En semifinals, els blanc-i-blaus van superar als amfitrions a la tanda de penals i en la gran final van derrotar al Puigvertenc amb un rotund 3-0. El Juneda va aconseguir el bronze després de guanyar (3-1) l’Artesa de Lleida a la final de consolació.

El capità torregrossí, Manel faura, recollint el trofeu de campions. FOTO:Aj. de Juneda

Emmarcat en el pla de la pretemporada del CF Juneda, el dimecres dia 14 d'agost es va celebrar al camp de Futbol Municipal de la localitat garriguenca, la tercera edició del torneig amateur intercomarcal, on hi van participar el CF Juneda, el CF Artesa, el CF Puigvertenc i el CA Torregrossa.

Els partits, que van començar puntualment a les vuit de la tarda, van comptar amb un gran nombre d'afeccionats dels quatre equips participants que van omplir de color les grades junedenques. El primer partit entre el Torregrossa i l'Artesa de Lleida va acabar 1-1, i la tanda de penals va caure a favor del Torregrossa. També mitjançant una tanda de penals, el Puigvertenc va superar als amfitrions, després que el matx entre ambdós equips finalitzés amb empat a zero gols. Així, la final de consolació la van disputar el Juneda i l'Artesa. Els garriguencs van ser molt superior en totes les facetes del joc i van acabar imposant-se per 3-1. La gran final entre el CA Torregrossa i el CF Puigvertenc va caure del costat dels del Pla d'Urgell, per un rotund 3-0, resultat que feia aixecar el títol als de Torregrossa, l'equip més efectiu del campionat.