Futbol
- Les Borges Blanques

El Borges, a per la segona Copa Lleida

Els garriguencs s'enfrontaran a l'Almacelles després de superar (2-1) el Tàrrega a la semifinal.

(foto: FC Borges)

El Futbol Club Borges tornarà a jugar una final de la Copa Lleida, la segona consecutiva. Ahir es va guanyar l’accés al derrotar el Tàrrega, equip de la part alta de Primera Catalana, per 2-1. Els garriguencs es van avançar al marcador amb un gol de Xavi Sánchez al minut 35 però just abans d’acabar la primera part va rebre l’empat dels targarins, que anul·laven així el domini local de la primera part. Finalment, un penal anotat per Joel Guitart al minut 61 va permetre al Borges fer valer un seriós treball en defensa que va impedir que el Tàrrega pogués xutar gaire a porteria.

Ara, els de Manel Cazorla disputaran la final contra l’Almacelles, que al seu torn va imposar-se a l’Artesa de Segre (1-2). La temporada passada, els borgencs van superar l’equip del Segrià a la semifinal. Aquesta serà la segona final consecutiva del FC Borges a la Copa Lleida. A la primera, l’agost passat, es van proclamar campions al guanyar el Mollerussa a la tanda de penals.

Aquest serà el cinquè any que existeix la Copa Lleida, organitzada per la Federació Catalana de Futbol. A diferència de la temporada anterior, en què el Borges va participar –i guanyar– a la Copa Catalunya amateur, aquesta vegada no ha disputat el títol català, ja que hi competeixen els campions de Segona, Tercera i Quarta catalanes.