Futbol sala
- L'Albi

El CFS Albi, un nou club de futbol sala a la comarca

El conjunt albinenc, que tindrà un equip masculí i un de femení, ja compta amb 43 jugadors i jugadores del poble. Els equips jugaran al pavelló del municipi i competiran a les lligues de la FCFS.

Imatge del guanyadors del torneig estival masculí celebrat enguany a l'Albi. FOTO: Aj de l'Albi.

L'Albi comptarà amb un equip de futbol sala de cara a la temporada 2019-20. De moment, fins a 43 jugadors i jugadores del mateix municipi formaran part d'aquest nou projecte, ja que el club tindrà dos equips sèniors, un de masculí i un altre de femení. Ambdós equips començaran a competir a partir del setembre a les lligues organitzades per la Federació Catalana de Futbol Sala (FCFS) i jugaran els partits com a locals al pavelló de l'Albi. L'uniforme el conformarà una camiseta blava, amb el nou escut del club, i pantalons i mitgetes blanques.

L'escut que lluirà l'elàstica del CFS Albi.

L'escut que lluirà l'elàstica del CFS Albi.

La iniciativa de crear un club de futsal neix de la inquietud del jovent albinenc sorgida arran de la recuperació del torneig estival de futbol sala de l'Albi, que després de 15 anys sense celebrar-se, els albinencs Xavier Moragues, Fanny Pérez i Raül Camí, van tornar a engegar el 2018 i aquest any han continuat organitzant amb una alta participació per part dels veïns.

El nou club, que ja està completant els últims passos estipulats per a constituir-se oficialment, també ha iniciat els contactes amb diferents espònsors i col·laboradors per tal d'assegurar la viabilitat econòmica del projecte.