Ciclisme
- Arbeca

Arbeca reprèn el calendari de la Xallenge Garrigues de BTT

Després de la 10a Terra d’Oliveres d’Arbeca vindrà la 8a Marxa de la Calç de Tarrés i la 18a Transbessons de Juneda. La Transisquella de l’Albagés, per confirmar.

(foto: G. Cortecans)

El proper diumenge 8 de setembre, la desena edició de la BTT Terra d'Oliveres d'Arbeca tornarà a engegar els motors del certamen de bicicleta de muntanya Xallenge Garrigues, que es va inciar el passat 7 d'abril amb la cursa Terrall-Garrigues a les Borges Blanques. En els propers trenta dies és quan l'organització ha programat el gruix de les curses que conformen la Xallenge, ja que el pròxim 22 de setembre està previst que es disputi la vuitena edició de la BTT Ruta de la Calç de Tarrés i el  6 d'octubre està programada la històrica Transbessons de Juneda, que enguany complirà els divuit anys d'existència. La prova que hauria de tancar el calendari, la Transisquella de l'Albagés, encara està a l'aire, ja que l'any passat els organitzadors van decidir suspendre la prova després de rebre una sanció de l'administració per l'ús de motos guia en zones forestals (v. Som Esports, 11), i enguany s'està pendent de fer les reunions corresponents per poder-la disputar.

Classificació provisional
De moment, després de la disputa de la Terrall-Garrigues, la classificació de la Xallenge en circuit llarg mascul l'encapçala Pere Joan Roig, de l'equip VB Sports. En llarg femení, la primera classificada és Mònica Nieto. Pel que fa a les bicicletes elèctriques, el primer en masculí és Jacint Bordalba, del JJ Center-Oympia i en femení Belén Moreno, del Track Team C.C.B. En el circuit curt, en categoria masculina qui encapçala la classificació és Marc Miró, del Track Team C.C.B., i en categoria femenina, la primera classificada és Ly Castro, del Biking Point-Massi.