Pàdel
- Castelldans

El Club Pàdel Castelldans celebra el primer aniversari

L'associació ha volgut celebrar el primer any d’existència amb un torneig dedicat als més joves, en què han participat nois i noies de la localitat menors de 15 anys.

(foto: Aj. Castelldans)

El Club Pàdel Castelldans ha celebrat el primer any de vida amb un torneig de menors de 15 anys, al qua es van inscriure 10 parelles de nois i noies. La parella guanyadora va ser la de Jacint i Adrià, mentre que l’altra finalista va ser la formada per Júlia i Clàudia. Un cop acabat el torneig, va tenir lloc a la sala de la Llar del Productor un sopar popular, amb l’assistència d’unes 90 persones entre socis i simpatitzants del club i durant el qual es va sortejar material de pàdel. La festa va continuat amb l'actuació de DJ NiS i del grup de versions de Balaguer de nova creació Hao Band.

La pista de pàdel de Castelldans es va inaugurar el setembre de l'any passat i va passar a ser gestionada per un grup de joves de la població, amb la supervisió de l'Ajuntament. “L'Ajuntament va decidir realitzar aquesta inversió per fomentar l'esport i l'arrelament del jovent al municipi”, expliquen des del consistori, que apunten que “malgrat les reticències inicials, ja que va suposar una reducció de la pista de ball, actualment funciona de manera exitosa sense obstaculitzar l'ús de la sala per les activitats festives a l'aire lliure”.