Atletisme
- La Granadella

Garriguencs al podi de la Primera Premsada

El junedenc Ramon Bosch queda segon en categoria masculina i general i l'arbequina Marta Ballesté queda tercera entre les dones.

(foto: organització)

El diumenge 3 de novembre va tenir lloc la marxa i cursa de la Primera Premsada a la Granadella, en el marc de la festa oleícola homònima. En cursa hi havia un circuit de 5 km, que va comptar amb 30 participants, i un de 10, més nombróis, on van prendre la sortida quasi 70 corredors. D’aquests, el junedenc Ramon Bosch, que corre amb el Club Atlètic Borges, va pujar al segon calaix del podi masculí i general, amb un temps de 39 minuts i 40 segons, només 12 segons després d’Albert Camarasa. En categoria femenina, l’arbequina Marta Ballesté va ser tercera, amb un temps de 51 minuts i 5 segons. D’altra banda, unes 200 persones van participar també a la caminada de 8 km.

La jornada, organitzada per Boira Experience, l’Ajuntament de la Granadella, la cooperativa agrícola i el Club Excursionista Garrigues Altes, va estar marcada per la pluja de primera hora, que no va impedir que se celebrés amb normalitat. Com a marxa i cursa eco-responsable, no hi va haver vasos d'un sol ús.